Tuesday, December 21, 2021

Itämaisia ​​treffimattoja

Itämaisia ​​treffimattoja



Hyödyllisin työkalu on "musta valo" tämän hyvin yleisen petoksen havaitsemiseksi. New Yorkin koiralenkit ja lemmikkieläimiin, seuraeläimiin ja heidän ihmisiinsa vaikuttavat oikeudelliset ongelmat. Suunnittelu- ja vähittäismyyntiasiakkaat vierailevat New Yorkista, New Jerseystä ja Connecticutista. Näiden mattojen syväpuhdistus säilyttää ja palauttaa niiden kauneuden, värin ja tuoreuden, itämaisia ​​mattoja. Sisustus: Hullu Kilimin koko tarina. Itämaisia ​​treffimattoja oikeudet pidätetään. Se on koiran agilityleikkikenttä Williamsbridge Oval Reservoir Oval East Ewen Park Riverdale Johnson Avenuesille, West nd Street Frank S:n eteläpuolella.





Verhoilun puhdistus



Taateleja esiintyy itämaisissa matoissa satunnaisesti. Ellei ole väärennetty itämaisia ​​mattoja huijata ostajia, ne on tarkoitettu tärkeiden tapahtumien muistoksi; häät, syntymät, itämaisia ​​mattoja, jne.


Sellaiset päivämäärät vaativat jonkin verran historiallista ymmärrystä voidakseen lukea oikein. Ensinnäkin useimmat päivämäärät itämaisissa matoissa on esitetty intialaisilla numeroilla. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta todellisuudessa eurooppalaiset ovat jossain vaiheessa historiaa hylänneet roomalaiset numerot, kuten I, II, III, IV, V … X arabialaisten numeroiden 1,2,3,4,5… arabit, itämaisia ​​mattoja, toisaalta kenen itämaisia ​​mattoja mantereen kanssa oli aina suuri taloudellinen merkitys, otettiin käyttöön intialaiset numerot ١,٢,٣,٤,٥.


Nämä päivämäärät esitetään melkein aina islamilaisessa kuukalenterissa, ja ne on muutettava gregoriaaniseksi vastineeksi. Yksinkertaisin tapa tehdä se on lisätä vuosia kyseiseen päivämäärään, joten esimerkiksi ١٣٣٣ kuten Jerevanin matolla kokoelmassamme tarkoittaa vuotta gregoriaanisessa kalenterissa, itämaisia ​​mattoja.


Iranissa Afganistan kuitenkin hylkäsi kuukalenterin muutamaa vuotta aiemmin ja otti käyttöön aurinkokalenterin. Siksi kaikki persialaiset matot, joissa on päivämäärä, ovat paljon nuorempia kuin ne, joiden päivämäärät ovat aikaisempia. Esimerkiksi kokoelmamme Bijar on päivätty ١٣٣٤ tai ei ole vain vuotta nuorempi kuin Jerevan, vaan itämaisia ​​mattoja jopa 43 vuotta; se on itse asiassa päivätty gregoriaaniseen kalenteriin. Kun luetaan päivämääriä itämaisesta matosta, joka on päivätty ١٣٠٣ tai siitä eteenpäin, tulee lisätä vuosia oikean mutta likimääräisen luvun saamiseksi.


Suurin haaste on tunnistaa käsinsolmitut ja itämaisia ​​mattoja ennen maaliskuuta tai sen jälkeen, koska silloin kalenteri asetettiin uudelleen mukautumaan 12 päivän kuukauteen joka kuukausi vuosi, itämaisia ​​mattoja.


Esimerkki: vanhaan kuukalenteriin päivätty matto on antiikkiesine; 25. maaliskuuta jälkeen käsin solmittu matto on osittain antiikki tai vintage matto, jolla on paljon pienempi keräilyarvo.


Maton ikää arvioitaessa on ironista kyllä, että päivätyt matot ovat kaikkein vaikeimpia, koska päivämäärät voidaan helposti, tarkoituksellisesti tai vahingossa esittää väärin. Useimmat tutkijat ja antiikkimaton asiantuntijat luottavat tietoihinsa väriaineista, joita käytetään tietyssä esineessä, joka tarjoaa luotettavan, mutta sen likimääräisen iän.


Treffin läsnäolo vahvistaa joskus värjäyksen ehdottaman ajanjakson, mutta useimmiten se voi vain mutkistaa asiaa. Kaiken kaikkiaan antiikkimaton iän määrittäminen on monimutkainen prosessi, joka sisältää aina tietyn virhemarginaalin. Pidän muistiinpanoistasi kovasti e. ne symboliikassa tai treffeillä. Mutta lopulta olen pettynyt, itämaisia ​​mattoja, jos en voi enää luottaa taatereisiin maton päällä, mutta tietää on aina parempi kuin uskoa.


Kiitos tästä asiantuntemuksesta! Todellakin, hyvä Norbert, asia on hyvin hämmentävä. Väriainetutkimus Välttelen sanaanalyysiä, koska se todennäköisesti viittaa siihen, että jotkin laboratoriotestit eivät aina ole luotettavia. Ei myöskään tyylivertailu. Lisäsin hyvin lyhyen artikkelin, jossa selitän ajatukseni. Arabialaiset ja intialaiset numerot. Antiikkinen Karabah on päivätty arabialaisilla numeroilla. Mids Afshar -matto tarjotaan verkossa nimellä Seuraa ja tykkää meistä:, itämaisia ​​mattoja. Edellinen viesti: Itämainen mattosymbolismi.


Seuraava postaus: Itämaisia ​​treffimattoja Mattojen jatkumossa. Norbert Dieringer. Jätä vastaus Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Kommentti Nimi Sähköposti Verkkosivusto.





kristillinen treffipalvelu kalifornia



Persialaiset matot Ardebil persialaiset matot Heriz persialaiset matot Kerman persialaiset matot Sarouk persialaiset matot Tabriz persialaiset matot ja muut. Ylisuuret matot Ylisuuret matot Mansion-kokoiset matot Palace-kokoiset matot leveät matot Epätavallisen kokoiset matot. Antiikkimatot Antiikkipersialaiset Heriz-matot Antiikkipersialaiset Kerman-matot Antiikkipersialaiset Tabriz-matot Antiikkikiinalaiset matot ja muut. Pidä asetus yksivärisenä. Tämän tilan seinillä, sohvilla, verhoilla, tyynyillä ja lattialla on samanlainen oranssi valo, jonka ansiosta matto on keskeisessä asemassa.


Vie matosi paikalliseen matonpuhdistajaan, jotta ne näyttävät hyvältä. Yhdistä klassikot. Ajattomat kuviot – ruudulliset, seepra, paisley – sekoittuvat tällä maskuliinisella oleskelualueella, jota tukee rehevä itämainen matto.


Kuten Chanel-puku ja katsojapumput, klassiset aiheet ja kappaleet toimivat aina hyvin yhdessä. Toista maton värit huonekaluissa. Tämän itämaisen maton täyteläiset punaiset ja siniset sävyt on toteutettu sinisessä sohvassa ja punaisessa kiinalaistyylisessä rinnassa.


Huolimatta muista sekoituskuvioista, kokonaisvaikutelma pysyy yhtenäisenä. Kiinnitä huomiota mittakaavaan. Tämän maton keskikokoinen kuvio eroaa paljon pienemmästä tuolin verhoilusta ja suuremmasta verhoista.


Asteikon vaihtelu tarjoaa vuorovaikutteista energiaa, joka herättää huoneen eloon ja varmistaa, että sen kuviot eivät kilpaile. Lisää hieman ovelaa. Röyhkeä kukkoprintti nojatuolissa tässä tilassa nyökkää mökki-kohtaa-perinteiseen ympäristöön.


Etsi itämainen mattomyyjä lähelläsi. Katso 41 kommenttia. Tutustu aiheeseen liittyviin aiheisiin. Sisustusoppaat Mattojen kuvio. Kuinka valita mahtava aluematto tilasta riippumatta Melisa LaBancz-Bleasdale · Kuinka yhdistää pintamatot avoimeen pohjapiirroksen mukaan Fred Albert · Kirjailija Laura Gaskill · Tervetuloa pimeälle puolelle: Sisustus syväsävyisillä matoilla, Louise O'Bryan · Sisustus: Hullu Kilimistä, Natalie Myers · Estä liukastumat ja lattiavauriot oikealla mattoalustalla, Karen Egly-Thompson · Lisää lämpöä ja persoonallisuutta keittiöösi juoksijan avulla Yanic Simard · Kuinka sisustaa, kun uudelleen Aloittaminen tai aloittaminen alusta Fred Albert · Tekstiilioppikirja: Hullu Kilimille Jess McBride · Hän haluaa seurustella ja seurustella muiden koirien kanssa tekemällä kaikkea sitä koiraa!


Vie piskisi kävelylle lähimmälle New Yorkin koiratarhalle. Se päihittää nettitreffailun: voit nähdä ihmisiä ja heidän pentujaan läheltä – nyt on laatuaikaa teille molemmille! BRONX Van Cortlandt Park - "Canine Court" Broadway Street Seton Park West nd Street Independence Ave. Se on koiran agilityleikkikenttä Williamsbridge Oval Reservoir Oval East Ewen Park Riverdale Johnson Avenuesille, West nd Street Frank S:n eteläpuolella.

No comments:

Post a Comment